BEKIJK DE VIRTUELE TOUR VAN ONZE

KEUKENSTUDIO

Onze product catalogus wordt de komende tijd aangevuld met al onze producten.
Onze concept store is geopend en wij kunnen voor nu op offerte basis werken.

Concept Store


Adres:

Voorhaven 9
2871 CH Schoonhoven

E: info@interkeukens.nl

T: 085 – 400 20 25
BEREIKBAAR OP WHATSAPP

Openingstijden:

Maandag         open op afspraak
Dinsdag           open op afspraak
Woensdag           10:00 tot 22:00
Donderdag          10:00 tot 22:00
Vrijdag                 10:00 tot 22:00
Zaterdag              10:00 tot 22:00
Koopzondag    open op afspraak

Koopzondag is elke laatste zondag van de maand.
Uitgezonderd van officiële feestdagen.
afspraak maken offerte opvragen
ROUTE EN PARKEREN

Onze concept store is gevestigd in de prachtige vestingstad Schoonhoven.

Na het bekijken en doorspreken van uw keuken is er nog de mogelijkheid tot het bezoeken van vele boetieks en het genieten van een heerlijke maaltijd bij één van de omliggende lunch & diner hotspots. 

VIND MIJN ROUTE P1 - ALGEMENE PARKEERPLAATS

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wellicht staat het antwoord op uw vraag al vermeld.

Bij Interkeukens geloven we sterk in het bieden van vrijblijvend advies en begeleiding zonder enige vorm van verkoopdruk. We begrijpen dat het kiezen van een keuken een belangrijke beslissing is, en daarom streven we ernaar om onze klanten een stressvrije en informatieve ervaring te bieden.
 
Onze toewijding aan vrijblijvend advies betekent dat we uw wensen en behoeften centraal stellen. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden, vragen te beantwoorden en u te helpen bij het ontwerpen van de perfecte keuken die aansluit bij uw levensstijl en smaak.
 
Wij geloven niet in opdringerige verkooptechnieken. In plaats daarvan streven we ernaar om u te voorzien van alle benodigde informatie, zodat u zelfverzekerd en op uw eigen tempo uw keuzes kunt maken. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste materialen, het optimaliseren van de ruimte of het selecteren van de perfecte apparaten, wij zijn er om u te ondersteunen zonder druk op verkoop.
 
Onze focus ligt op het creëren van een omgeving waarin u zich op uw gemak voelt om ideeën uit te wisselen en waar uw visie tot leven kan komen. Of het nu gaat om een eerste kennismakingsgesprek of om gedetailleerde begeleiding tijdens het gehele proces, ons doel blijft hetzelfde: u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken op uw eigen voorwaarden.Alles draait bij ons om uw tevredenheid en het bereiken van uw gewenste eindresultaat zonder enige druk. 
 
Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen kunnen werken aan het realiseren van uw ideale keuken, zonder enige verkoopdruk.
Een brochure aanvragen kunt u doen door het contactformulier in te vullen en aan te geven dat u graag onze brochures ontvangt. Zorg er voor dat u duidelijk uw adresgegevens erbij vermeld. 

Een keuken aankoop is bij ons tot wel 10% voordeliger door onze effectieve vermindering van overheadkosten.

Bij het aanschaffen van een keuken zijn de kosten vaak een zorg. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom hebben we ons toegelegd op het verminderen van overheadkosten, zodat we deze besparingen rechtstreeks aan u kunnen doorgeven.

Door slimmer te werken, efficiënter te plannen en onze processen te optimaliseren, zijn we erin geslaagd om onze kosten te verminderen. Dit betekent dat u nu dezelfde hoogwaardige keukens en service kunt verwachten, maar dan tegen een aanzienlijk voordeliger tarief.

Onze focus op het verminderen van overheadkosten heeft ons niet alleen geholpen om onze prijzen te verlagen, maar het stelt ons ook in staat om te blijven investeren in kwaliteit en innovatie. We geloven dat iedereen recht heeft op een prachtige keuken zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

Wanneer u een bestelverzoek aan ons verstuurd word er nog niks definitief besteld. Een van onze vertegenwoordigers gaat dan met u contact opzoeken om de keuken en alle details met u door te spreken.

Wanneer u ondersteuning kunt gebruiken bij het samenstellen van uw bestelling bieden wij u ook de mogelijkheid om dit door een van onze vertegenwoordigers te laten verzorgen. U kunt dan contact met ons opnemen en dan dragen wij er zorg voor dat er met u contact opgenomen gaat worden om samen met u een afspraak in te plannen.

Vooraf aan een bezoek maken wij meer dan graag een ontwerp voor u op. Zo weet u vooraf aan uw afspraak wat de mogelijkheden zijn en heeft u een beeld bij de keuken die wij u kunnen bieden. Zo bent u er zeker van dat het ontwerp voor ogen ook daadwerkelijk door ons te realiseren is.
 
Bij ieder ontwerp leveren wij standaard maattekeningen mee en een prijsopgave met direct onze uiterste prijs. Zo weet u direct waar u aan toe bent en bent u er van verzekerd dat uw reis naar onze toonzaal niet voor niets zal zijn.
De gemiddelde levertijd op een keuken ligt tussen de 8 tot 12 weken vanaf het moment dat u een bestelling plaatst. De levertijd is afhankelijk aan materialen waarmee de keuken is uitgevoerd.

TOCH VRAGEN? WE HOREN HET GRAAG

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam