ERVARINGEN EN
REVIEWS
VAN ONZE KLANTEN

uw keuken is ons visitekaartje

Bij Interkeukens zijn onze klanten ons belangrijkste visitekaartje. We zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat hun ervaring, vanaf het eerste contactmoment tot ver na de oplevering, positief en bevredigend is. Met een luisterend oor en een sterke toewijding aan kwaliteit streven we ernaar om elke klant met een tevreden en voldaan gevoel achter te laten.

Hieronder vind je de waardevolle ervaringen van onze klanten, waar we ontzettend dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om ook in de toekomst nog veel meer mensen van dienst te zijn. Samen creëren we functionele en mooie keuken waar onze klanten écht blij mee zijn.

Jeannette Vanderhelm
Jeannette Vanderhelm
Online een combimagnetron besteld. Goeie duidelijke communicatie. Goeie afspraken. Vriendelijk geholpen. Een aanrader.
Maizon interieur
Maizon interieur
Enkele weken geleden is bij mij thuis de keuken door Interkeukens geplaatst. In één woord 'geweldig'. Ik wist zelf goed wat mijn wensen waren, maar nu nog een keukenzaak die dit kon verzorgen. Van A tot Z was het contact heel prettig en professioneel, duidelijke tekeningen, tot in detail uitgewerkt, geen cowboy praktijken met afdingen of dwang tot tekenen. En.... de oplevering op 1 klein PTO-knopje na perfect en helemaal compleet. Echt een aanrader! Dankjulliewel Sanne & Leendert!
Ilse Aantjes
Ilse Aantjes
Wat een fijne keuken, we zijn heel blij met onze aankoop! Goede kwaliteit qua apparatuur en kasten en een lagere prijs dan andere aanbieders. Door de vele jaren ervaring in de keukenbranche heeft het meedenken vooraf ons op goede ideeën gebracht. Ook de service zijn we heel tevreden over: een beschadiging aan een kastdeur en het blad zijn snel en kosteloos vervangen door Interkeukens. Een aanrader!
Emporte Wellness
Emporte Wellness
Voor onze bedrijfskantine een prachtige keuken, compleet met apparatuur laten realiseren. Fijne en duidelijke begeleiding. Veel geduld bij kleine aanpassingen op het ontwerp. Bereikbaarheid is goed, net als de nazorg voor het project. Top!
Ton Peltenburg
Ton Peltenburg
Een jong en enthousiast team. Vakkundig en geduldig geholpen bij de keuze van mijn nieuwe keuken. Nu afwachten hoe de levering en installatie gaat verlopen.