DE WERKWIJZE

van een innovative formule

Wat bieden wij exact aan?

KEUZE VRIJHEID

Zelfstandig een keuken samenstellen

Wij geloven dat wie goed doet,
ook goed ontmoet.

Wie zijn wij?
 
Interkeukens is een vernieuwende retail formule die in 2023 officieel de deuren heeft geopend. Met een eerste vestging in Schoonhoven gaan wij onze ambities waarmaken en een nieuwe werkwijze introduceren binnen de keukenbranche.
 
Onze ambitie is om consumenten online een complete keuken te laten samenstellen. Nog een behoorlijke uitdaging, echter zijn wij overtuigd dat dit is waar de consument vandaag de dag naar op zoek is.

Laten we samen
de keukenbranche verbeteren.

KWALITEIT
VOOR EEN
EERLIJKE
PRIJS.

OMDAT WIJ VAN KEUKENS HOUDEN

Interkeukens staat voor buitengewone kwaliteit, voor variatie en service, betrouwbaarheid en continuïteit.

Goed is voor ons niet goed genoeg. Ons doel: beter dan gemiddeld. En dat geldt niet alleen voor het materiaal dat wij bij Interkeukens leveren, maar ook voor conceptie, techniek en design.

het huismerk van Interkeukens
zelfstandig online samen te stellen

EXTRA HOGE CORPUS

Met 900 mm corpus hoogte maar liefst 20% meer opbergruimte vergeleken bij de standaard hoogte met 750mm. In combinatie met een lage sokkel ontstaat zo een moderne, compacte look.

AFGESTEMD BINNEN DECOR

Onze keukens zijn aan de binnen- en buitenkant universeel. Dat betekent dat alle corpus decors niet alleen aan de buitenkant te zien zijn, maar ook binnenin. Dit alles zonder meerprijs. 

AFDICHTRAND

Om het binnendringen van stof en vocht (bijv. damp) te voorkomen en het zachte sluiten van de deuren en uittrekelementen te garanderen, zijn al onze kasten aan de voorkant voorzien van een afdichtrand die qua kleur aan de kast kan worden aangepast. Bovendien voorkomt de afdichtrand dat lichtstralen van de binnenverlichting door de kier tussen corpus en kastdeur heen komen.

 

ONZE RASTERMAAT

Dankzij de universele maatstappen van 150 mm krijgt men bij de onder- en hangkasten een perfect voegenbeeld met constante lijnvoering, waar alle gangbare elektronische apparaten naadloos in passen.

 
“Daar waar de markt vaak ondoorzichtig is en het vertrouwen vinden in een keukenzaak voor de consument vaak een behoorlijke opgave is, hoop ik daar met Interkeukens verandering in te kunnen gaan brengen. Als we alleen dat al mogen bereiken dan zijn we wat mij betreft een heel eind!”

Leendert Oomen
Oprichter Interkeukens

CENTRAAL GEVESTIGD

Met onze locatie in Schoonhoven liggen wij op rijafstand van vele grote steden.
 
Utrecht – 40 minuten
Den Haag  – 45 minuten
Rotterdam – 35 minuten
Eindhoven – 60 minuten
Amsterdam – 60 minuten

ONTWERP OP AFSTAND

Vooraf aan een bezoek maken wij meer dan graag een ontwerp voor u op. Zo weet u vooraf wat de mogelijkheden zijn en heeft u een beeld bij de keuken die wij u kunnen bieden. Zo bent u er zeker van dat het ontwerp voor ogen ook daadwerkelijk door ons te realiseren is.

 

 

DIRECT DE SCHERPSTE PRIJS

Bij ieder ontwerp leveren wij standaard maattekeningen mee en een prijsopgave met direct onze uiterste prijs. Zo weet u direct waar u aan toe bent en bent u er van verzekerd dat uw reis naar onze toonzaal niet voor niets zal zijn.

 

CONCEPT STORE


Adres:

Voorhaven 9
2871 CH Schoonhoven

E: info@interkeukens.nl

T: 085 – 400 20 25
BEREIKBAAR OP WHATSAPP

ADVIESGESPREK
Indien gewenst kunt u direct een kosteloos en geheel vrijblijvend keukenadviesgesprek inplannen.